‘TO INCREASE YOUR SALES, INCREASE YOUR AUTHENTICITY’

SALES ZONDER POPPENKAST
De meest succesvolle sales professionals. Wat hebben zij met elkaar gemeen? De verkooptechnieken die ze geleerd hebben? Geslepenheid? Manipulatieve vaardigheden? Of toch de trukendoos? Nee!

Echt succesvolle verkopers, die ieder jaar weer topresultaten neerzetten, zijn ‘gewoon’ zichzelf. Open, authentiek en zonder poppenkast.

NIET TEGENOVER, MAAR NAAST DE KLANT
Nieuwsgierig en geïnteresseerd. In de klant, in zijn ambitie en drijfveren. Waarom doet hij wat hij doet? En wil hij wat hij wil? Primair gericht op de relatie. In gesprekken, niet als verkoper tegenover de klant. Maar als mens naast hem. De klant uitdagend om een oplossing te kiezen waar hij iets aan heeft. Met de intentie om belangrijke toegevoegde waarde te leveren. En werkelijk bij te dragen aan het realiseren van zijn ambities.

JEZELF ZIJN IN SALES VRAAGT OM LEF
Dit gaat niet vanzelf. Het vraagt om zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling. Waar sta je voor? Wat is je doel? En wat houd je tegen? Het vraagt om lef. Om trouw te blijven aan jezelf. Integer te handelen en jezelf helemaal te laten zien. Je kracht en je twijfels. En het vraagt om training. Alleen dan wordt dit weer je natuurlijk gedrag.

MEER SALES IMPACT, OP JOUW EIGEN MANIER
Jouw persoonlijke doorbraak naar echt verkoop succes! Een transformerend traject dat:

  • Helder zicht geeft. Waar sta je? En waar wil je naar toe?
  • Een hele nieuwe kijk geeft op sales.
  • Laat zien wat je tegenhoudt om authentiek te handelen. En hoe je dit kunt doorbreken.
  • Je naar een positie brengt waar je geen concurrentie hebt.
  • Jouw onvervalste talenten vertaalt naar concrete acties en blijvend verkoopresultaat.

Meer betekenis, meer plezier en veel meer resultaat. Het kan echt!

ONTDEK JOUW PERSOONLIJKE KWALITEITEN EN KIES VOOR ‘ECHTE’ SALES!
Dit traject wordt zowel individueel als groepsgewijs (in company en open-inschrijving) aangeboden. Neem contact op voor meer informatie.

AFSPRAAK MAKEN?